Triumph minimizer

Ben je dol op de Triumph Minimizer?

Met een minimizer BH van Triumph krijg je een bh die perfect zit borsten. Op deze pagina vind je een grote selectie van heel veel mooie minimizer BH's, ook wel Grote cupmaat genoemd, die allemaal zijn ontwikkeld voor vrouwen met grote borsten. Als je op zoek bent naar een mini-bh, is het belangrijk om een BH te vinden die comfortabel om je grote borsten past. Een minimizer BH moet helpen om je borsten te ondersteunen en kleiner te laten lijken, dat doen de prachtige Grote cupmaat modellen van Triumph.

Alle fijne minimizer-BH's van Triumph zijn allemaal gemaakt van prachtige materialen en met bijna geen zichtbare naden. Een minimizer BH is dus de perfecte BH als je op zoek bent naar een BH met perfecte ondersteuning.

Wat is een minimalizer?

Sinds 1886 maakt het Duitse merk Triumph ondergoed voor vrouwen van alle leeftijden. Onder andere mooie BH's die de borst zowel ondersteunen als vormen op precies de juiste plekken. Vanwege de immer populaire BH heeft Triumph sindsdien speciaal voor vrouwen met grote borsten een minimizer-bh ontwikkeld. Vrouwen zijn anders en hun borsten ook. Sommige vrouwen zijn van nature begiftigd met kleine borsten, andere met grote. Maar net zoveel verschillende borsten zijn er, vrouwen hebben evenveel meningen over hun borsten.

Niet alle vrouwen vinden het prettig om hele grote borsten te hebben, en sommigen ervaren zelfs veel ongemak vanwege hun grote borsten. Ze zijn zwaar en kunnen ook veel dingen in de weg zitten. Voor deze vrouwen heeft Triumph een Grote cupmaat BH ontwikkeld, die helpt om de borsten te ondersteunen en vorm te geven zodat ze beiden een goede houding en figuur hebben.

Een minimizer BH, ook wel Big-Cup BH genoemd, is ontworpen om uw borsten te verkleinen zodat ze kleiner lijken. Daarom is het ontworpen met een optisch effect, waardoor de Beha de borsten kleiner doet lijken dan ze zijn. Een mini-bh kan de borstomvang met één cupmaat verkleinen.

Triumph-minimizer van hoge kwaliteit

Triumph is een bekend merk over de hele wereld en staat onder andere bekend om een zeer hoge kwaliteit en een absoluut perfecte pasvorm. Dit geldt ook voor al hun modellen met een grote cup. Elk van de vele modellen met grote cups is ontworpen om uw grote borsten te vormen en te ondersteunen. Maar dan op zo'n goede manier dat het een waar genoegen wordt om de populaire grote cup BH te dragen. De populaire grote cup modellen zijn allemaal ontworpen met hoog gevormde cups. Dat betekent dat de kom hoog op je borst zit. Triumph's Grote cupmaat-modellen zijn allemaal ontworpen met brede en naadloze bandjes die zorgen voor een comfortabele, zachte en aangename pasvorm.

Elk van de heerlijke Grote cupmaat-modellen is fijn versierd met fijne, zoete details, zoals kleine borduursels en vrouwelijke toepassingen. Stuk voor stuk kleine dingen die er geen twijfel over bestaan wie de prachtige modellen met grote cup heeft gemaakt. Een model met grote cup uit de collectie van Triumph combineert fijne functionaliteit met weelderig design. U kunt vrij kiezen uit vele mooie en discrete kleuren en geweldige patronen.

Als u op zoek bent naar een mooie BH die niet knelt of in uw huid drukt, dan is een van de zeer mooie grote cupmodellen van Triumph is, een fantastisch en innovatief product. De Grote cupmaat modellen zijn gemaakt met een geheel uniek draagcomfort dat je niet zult vinden in veel andere BH's van het gerenommeerde Duitse merk Triumph. Koop bij ons je minimizer BH van Triumph en word enthousiast over de BH dezelfde uitstekende kwaliteit.