Strapless BH

Lees meer over strapless BH's

Een strapless BH, of multifunctionele BH zoals hij ook wel genoemd mag worden, heeft afneembare bandjes, waardoor de BH zowel zonder bandjes als met gekruiste bandjes gedragen kan worden. Draag een strapless BH onder een t-shirt of onder de grote feestjurk. Bekijk alle BH's in de winkel. Een strapless BH of multifunctionele BH, zoals hij ook wel genoemd mag worden, is een BH waarvan je de stoppers kunt verwijderen. Als je de bandjes verwijdert, zit de Beha nog steeds dicht bij je buste en rond de taille.

Een vrouw zou minstens één strapless Beha in haar garderobe moeten hebben. Waarom? Want je mooie halterjurk of zomertopje, dat tot over je schouders valt, staat lang niet zo mooi als de bandjes uitsteken waar ze normaal niet moeten zijn. Als je een mooie jurk zonder rug koopt, moet je je look compleet maken, zodat je nog steeds de ondersteuning en functie van de Beha hebt, maar zonder de stoppers. Met een selectie van strapless Beha's kun je vind de juiste voor jou en maak je klaar om je look af te maken. De merken waar je je strapless BH in kunt vinden zijn Femilet, PrimaDonna en Triumph.

Welke functies heeft een strapless BH - Lees hier

Een strapless BH heeft veel functies, daarom kan het ook een multifunctionele BH worden genoemd. Bij de strapless BH kun je de stoppers helemaal verwijderen en de BH zonder bandjes gebruiken voor je jurk en shirt, waarbij je mooi met je rug kunt pronken. De stoppers kun je aanhouden, maar in plaats van willen om ze recht over de schouder te laten gaan, kun je in plaats daarvan de bandjes kruisen. De bandjes die over de rug lopen geven een mooi effect aan je outfit als je het niet prettig vindt om zonder bandjes te gaan. Een ander voordeel van het kruisen van de bandjes is dat de halters niet altijd in elkaar passen. plaats op de schouder, en je schouders worden niet steeds op dezelfde plek belast.

Niet alleen je strapless BH's kunnen door de bandjes versteld en kruislings gezet worden. Heel gewone Beha's kunnen ook het detail hebben dat ze in de bandjes worden geregeld en verwisseld. Misschien heb je thuis een BH waarvan je de bandjes kunt verwisselen zonder dat je het weet. Een andere functie die je stoppers kunnen doen, is de halternek functie, waarbij de aanslagen om de nek kunnen worden geplaatst. Met de halterBeha heb je toch een vrije rug en toch enige vorm van steun. Een strapless BH kan zowel gewatteerd als met push-up effect zijn. Beide modellen geven je buste een ronde vorm wanneer je je nauwsluitende jurk of T-shirt draagt.

Denk aan de juiste maat bij het kopen van een strapless BH - Lees waarom

Als je een strapless BH gaat passen, is het erg belangrijk dat je de juiste maat en het juiste model kiest. Als je zowel qua omtrek, cup als pasvorm niet de juiste maat hebt, blijft de BH niet goed zitten als je de bandjes eraf haalt. De strapless BH modellen die op voorraad zijn gaan van A tot G kom. De omtrek vind je in maat 65 t/m 80. Daarnaast kun je verschillende modellen vinden, elk met hun eigen snit en hoogte van de kom. Met strapless BH's van verschillende merken is de kans groot dat je de juiste BH voor jouw buste vindt.

In het aanbod vind je de kleuren; zwart, wit, nude, huidskleur en gebroken wit, waarbij gedurende het jaar verschillende modekleuren de revue zullen passeren. De kleuren worden voortdurend bijgewerkt, zodat je de juiste kleur voor je kleding kunt vinden.

Welke strapless BH is voor grote borsten?

Een strapless BH voor grote borsten zal ook iets zijn wat je terug kunt vinden in de selectie. Als je een grote buste hebt, kan het natuurlijk soms lastig zijn om de juiste BH te vinden. Het is daarom erg belangrijk dat je de juiste BH-maat en de juiste pasvorm hebt, die je de steun moeten geven je nodig hebt. De omtrek van je strapless BH is een heel belangrijk onderdeel bij het kiezen van een BH. De omtrek moet perfect zijn, want het is de omtrek die de buste ondersteunt en uw borst omhoog houdt, zelfs als u de bandjes uitdoet. Een BH met een brede omtrek geeft je de beste ondersteuning en comfort.

Als je borsten groot zijn en je optimale ondersteuning nodig hebt, kies dan voor een full cup BH die je hele buste bedekt. Een volle cup is goed omdat er ruimte is voor de borsten in de cup, en het voorkomt ook dat de cup een vierdubbele borst geeft. Als je een grote boezem hebt en op zoek bent naar een strapless BH met de optimale ondersteuning, is Prima Donna een goede keuze. Prima Donna is het meest toonaangevende merk in lingerie voor grote meisjes. Vind hier jouw strapless BH voor de zomerjurk, het T-shirt of misschien wel de trouwjurk. Let erop dat niet je bandjes je buste moeten ondersteunen, maar de omtrek van je BH.

Als je strapless BH naar beneden valt als je de bandjes uittrekt – hier is wat advies

Als je nog niet eerder een strapless BH hebt gedragen, of als je niet veel geluk hebt gehad gebruik of kies ze correct, hier zijn enkele goede tips.

  • Als je je strapless Beha niet omhoog kunt houden, kun je de transparante stopjes gebruiken zodat je de bandjes nog hebt, maar ze vallen lang niet zo op.
  • Als je jurk over de rug loopt, is het ook mogelijk om de bandjes met elkaar te kruisen, zodat zowel het model van de jurk als de bandjes bij elkaar passen.

Als je controle hebt over de maat en pasvorm van je strapless BH, zal je strapless BH het perfecte effect hebben en als een strapless BH-schaal kunnen fungeren.

Welke strapless BH het beste is – ontdek het hier

Het gaat er niet om welke strapless BH het beste is, want het kan variëren per pasvorm, model, cupmaat en wat je nodig hebt. Het geluk is dat de lingeriemerken zo hun aandachtsgebieden hebben, waardoor er een grote keuze is aan strapless BH's, zodat je precies de beste kunt pakken. Sommige merken zijn beter in het maken van strapless BH's met push up effect voor kleinere borsten, terwijl andere merken zich richten op vrouwen met grote borsten die daardoor veel meer ondersteuning nodig hebben.

Je krijgt 4 tips voor het vinden van de beste strapless BH hier:

  • Omtrek: Let op de omtrek, deze mag niet te los of te strak zitten.
  • De kom: De kom mag niet te groot of te klein zijn. Let ook op hoe de pasvorm en hoogte van de cup op je zit - Gaat de cup hoog genoeg omhoog en bedekt de borst volledig.
  • De beugel: De beugel moet passen bij de vorm van je borst. Houd er rekening mee dat de beugel niet op je borst zit, dit betekent dat de hele Beha niet zit zoals het hoort. Je beugel moet aan de buitenkant en rond je buste zitten.
  • Het middenstuk: Het middenstuk tussen de twee cups moet tot aan het borstbeen komen, zodat de Beha je borsten optimaal ondersteunt. Er mag geen lucht tussen het middenstuk en je huid zitten.

Het is een goed idee om tussen de verschillende merken te proberen, aangezien ze elk hun eigen pasvorm hebben. Zo kom je er ook achter welk model, merk en pasvorm het beste bij jouw buste past.

Zijn een strapless BH en een plak BH hetzelfde

Als je de stopt van je Beha, je Beha blijft op je zitten tenzij je de verkeerde omtrek, pasvorm en cup hebt. Bij de meeste strapless BH's zal er rond de randen van de BH een siliconen strip zitten, waardoor de cup goed aansluit op de huid. Het siliconen randje dat je aan de bovenkant van de cup ziet speelt een belangrijke rol. Door de siliconen zit de cup dicht tegen je boezem aan en ervaar je geen lucht tussen de cup en je boezem.

Een strapless BH en een plak BH zijn echter niet hetzelfde. Een plak BH heeft geen rug en dus geen ondersteuning rondom je lichaam. Een plak BH of plak BH is eigenlijk ook hetzelfde als een plak BH, je bevestigt namelijk de BH aan het lichaam.

Strapless met siliconen rand - Lees en word goed advies hier

De meeste strapless BH's hebben een siliconen rand die langs de rand van je BH zit. De siliconen rand zorgt ervoor dat de Beha goed aansluit op je lichaam wanneer je de bandjes afdoet. Gebruik geen bodycrème voordat je je strapless Beha aandoet. De siliconen kunnen niet aan je huid hechten, maar glijden over de huid. Het gebruik van wasverzachter en het afdrogen met een handdoek op de siliconenrand wordt niet aanbevolen, omdat deze de werking van de siliconen teniet doen. en daardoor zit de strapless BH na kort gebruik niet meer zoals het hoort.

Bikini zonder bandjes - ook wel bandeau genoemd

Je zult een ook bikinitopjes zonder bandjes. Een bikinitop zonder bandjes is beter bekend als de bandeautop. Een bandeautop is een bikinitop waarvan je de bandjes kunt verwijderen of om de nek kunt knopen. Een bandeau kan zowel met als zonder beugel zijn, het is helemaal aan jou. Bekijk onze selectie van strapless bikinitopjes hier.

Hoe was je je strapless BH?

Regel nummer één is belangrijk en is dat je altijd het wasvoorschrift op je BH. De garantie op je lingerie vervalt als je de wasvoorschriften niet opvolgt. Je Beha kan je echter het beste met de hand wassen, omdat deze het minst slijt aan de materialen en pasvorm van de Beha. Was je Beha in lauw water en hang hem dan zo op dat de cups met een kleine opening ertussen hangen. Wring je Beha niet uit tijdens het wassen en haal het water eruit, dit kan de goede vorm op de cups. Als de wasvoorschriften aangeven dat je je strapless BH in de machine mag wassen, denk er dan aan dat je op de laagste temperatuur moet wassen en bij voorkeur zonder centrifugeren. Je strapless BH moet gewassen worden in een waszak en met gelijkaardige kleuren.

Dus hoe berg je je lingerie op na het wassen?

  • Je moet wel doe de Beha niet uit dezelfde twee kommen in elkaar, zodat de vulling van één kom tegenovergesteld is aan wat het zou moeten. Het vernietigt zowel de vorm van de cup als de beugel, die in de verkeerde richting is gedraaid.
  • Om de vorm van je Beha-cups te behouden, kun je je Beha's op elkaar stapelen zodat ze de vulling en vormbehoud.
  • U kunt uw lingerie ook aan een kleerhanger hangen. Je lingerie is net zo belangrijk als al je andere kleding, dus als je het goed Behandelt, gaat het langer mee.