G-string slipjes

Grote selectie van string slips

Op deze pagina vind je stringslips voor elke smaak. We bestrijken het hele assortiment, van de pittige stringslip tot stringslip met een super pasvorm. Al onze string slips zijn gemaakt van goede en zachte materialen. Bekijk ook het volledige aanbod van slipjes, hipster slipjes en tai slipje.

G-string zijn er in veel verschillende varianten, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze de vorm van een string hebben en dat het achterste gedeelte de vorm heeft van een string - de ene dikker dan de andere. Uit hoeveel stof de stringpanty bestaat, daar zijn grote variaties op te vinden. Zo vind je zowel string slipjes, zoals ze ook wel genoemd worden, die alleen bestaan uit dunne kanten stof met naadloze randen, of strakke onderbroeken in de vorm van een string, die een strakker deel hebben rond de buikstreek.

Ruime keuze aan stringslips

Natuurlijk heeft Netlingerie ervoor gezorgd dat je een brede selectie hebt van de verschillende ontwerpen van stringslips van de merken die je kent en waar je het meest van houdt. PrimaDonna heeft bijvoorbeeld prachtige slips in geweldige kleuren en patronen, terwijl Triumph meestal heeft meer eenvoudige en elegante slipjes ontworpen. Omdat alle vrouwen anders zijn, vinden we het belangrijk om de verschillende smaken te vertegenwoordigen. En natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat één vrouw zowel een voorliefde heeft voor Hunkemöller slip en Lady Avenue nachtmode.

Mix en match stringslips

We geven je de volledige selectie en mocht je uiteindelijk meer dan één stringslipje vinden dat bij je smaak past - en leg ze in het winkelmandje, dan zul je waarschijnlijk blij zijn u dat wij de verzendkosten betalen als u voor meer dan 59 Euro koopt. Welkom bij het ontdekken van Netlingerie's heerlijke wereld van ondergoed van de beste merken.