Sportbh

Lees hier meer over het kiezen van een sportBeha

Een sportBeha is gemaakt om maximale ondersteuning te bieden tijdens snelle bewegingen. Onderzoekers hebben ontdekt dat een Beha zonder de juiste ondersteuning tijdens het sporten en sporten het risico loopt het bindweefsel te verzwakken, waardoor de borsten gaan hangen. Een goede sportBeha kan tot 75% van de beweging van de borst tijdens het sporten verminderen. Het is erg belangrijk dat wanneer je een sportBeha koopt voor snelle en harde bewegingen, deze je maximale ondersteuning geeft, zowel voor je boezem, maar ook voor je schouder en rug.

Een sportBeha of een sportBeha is een stuk ondergoed dat je kunt gebruiken als je lichamelijk actief bent, vooral in verband met hardlopen, in de sportschool of gewoon bij het doen van sportoefeningen. De sportBeha is een Beha die zich richt op het minimaliseren van de bewegingen van de borstkas en die u meer comfort geeft. Uw sportBeha zou moeten helpen het risico te verkleinen dat u schade aan uw borstweefsel oploopt. Op de website vind je een selectie van verschillende sport-BH's, en hopelijk zit er ook een voor jou bij. Kijk op onze website en voel je comfortabel tijdens het sporten.

Welk effect heeft je sport-bh op je borstweefsel?

Een BH met of zonder beugel helpt bij het ondersteunen uw boezem en borstweefsel. Het is belangrijk dat je borstweefsel goede ondersteuning krijgt met een BH, zodat het borstweefsel niet te los gaat zitten. Als uw boezem geen enkele vorm van ondersteuning krijgt, kan het zijn dat uw boezem na verloop van tijd gaat verslappen.

Bij het sporten is het ontzettend belangrijk om een sportBeha te dragen, want uw borsten moeten de maximale ondersteuning bij het maken van harde bewegingen. Als je geen ondersteuning gebruikt voor de harde sportbewegingen, zal het borstweefsel snel slap worden. Verzorg je borstweefsel en draag een sportBeha als je sport.

Let op de pasvorm - Lees hier meer

Als je daar een sportBeha kiest zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je sportBeha goed zit als je aan het sporten bent. Het is dus niet genoeg om voor de spiegel te gaan staan en te kijken of hij mooi past - het moet goed voelen. Zwaai met je armen, ren ter plekke, spring een beetje op en neer - en merk op of er iets is dat je verkrampt of stoort. Als er iets is dat je stoort als je in plaats daarvan springt of een beetje rent, wordt het alleen maar erger als je naar buiten moet om je sportBeha echt te gebruiken. Je sportBeha moet perfect zitten, je boezem stevig vasthouden en niet rond je lichaam glijden als je beweegt.

Let bij het controleren van een sportBeha op de omtrek. Is de omtrek op de natuurlijke manier gefixeerd en glijdt niet rond het lichaam wanneer u uw armen of iets dergelijks optilt. dan heb je precies de juiste omtrek. De omtrek is degene die je buste het meest zou moeten ondersteunen, het zijn niet de bandjes die je buste zouden moeten ondersteunen. Je moet echter ook kijken naar de dikte en vorm van de bandjes en zien hoe ze zitten je schouders. Je zult een selectie sportBeha's kunnen vinden waarvan je de bandjes kunt verstellen tot een kruis op de rug. Een sportBeha met een gekruiste rug kan voor jou als voordeel hebben dat de druk op je schouders op een andere en betere plek zit.

Welke sportBeha is het beste

Het het hangt er allemaal vanaf hoe groot je borsten zijn en welk model het beste bij je past. Geen enkel merk is beter dan andere merken. De verschillende merken zullen verschillende modellen hebben, wat natuurlijk betekent dat er veel opties zijn waaruit je kunt kiezen. Je kunt sport-BH's vinden die zowel het beste bij je passen met een kleine boezem, maar ook bij jou met een grote boezem die goede ondersteuning nodig heeft, zowel voor je borst maar ook voor je schouders en rug.

Voor jou met een grote boezem heb je de mogelijkheid om een sportBeha te vinden met brede stopjes, die over een groter gebied op uw schouders wordt verdeeld. Brede bandjes zullen comfortabeler voor je zijn. Als u uw Beha's op uw rug kruist, voelt uw borst bij het sporten lang niet zo zwaar aan.

Goede ondersteuning van de buste – Let op uw ondersteuning

Het is natuurlijk de belangrijkste taak van je sportBeha om de buste goed te ondersteunen. Maar een goede ondersteuning is niet hetzelfde als je borsten helemaal platdrukken. Dan loop je simpelweg het risico dat de borsten tegen elkaar botsen in de doorgang en dat kan op den duur echt oncomfortabel worden.

Het is belangrijk dat je een Beha krijgt die de juiste maat heeft in de cup, zodat je boezem voldoende bewegingsruimte krijgt. De kom moet natuurlijk nog steeds strak in de kom en rond de omtrek passen, maar niet zo strak dat het oncomfortabel wordt. De cup moet op natuurlijke wijze om je borsten sluiten, zodat de boezem er niet uit springt als je in beweging bent.

De materialen die de merken Triumph, Anita en PrimaDonna gebruikt is van hoge kwaliteit. De materialen geven u de beste efficiëntie en laten uw huid ademen. Je sportBeha kan polyamide bevatten, waardoor je sportBeha steviger en ook nat wordt. Het sterke vezelmateriaal, polyester, helpt je sportBeha gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, omdat het niet krimpt. Er zal ook elastaan in je sportBeha zitten, dit is het elastiek dat je sportBeha elastisch maakt om te gebruiken.

Vind je favoriet - en probeer iets nieuws

Je zult waarschijnlijk heb je favoriete sportBeha gevonden, die je altijd al gewend was te gebruiken, omdat deze het beste is voor jou en je sport. Daarom ga je waarschijnlijk ook naar binnen en koop je hetzelfde model de volgende keer dat je een sportBeha nodig hebt. Zelfs als het dezelfde sport-bh is die je elke keer koopt, kunnen het ontwerp en de materialen in de loop der jaren gemakkelijk een beetje veranderen.

Het kan ook zijn dat er nieuwe sport-BH's op de markt zijn, die je eigenlijk beter passen. Zoek dus een goede sportBeha, maar probeer ook af en toe een nieuwe. Het kan ook zijn dat je borsten in de loop der jaren veranderen. Je hebt altijd keuze, dit geldt voor zowel merken, maten, modellen, kleuren en nog veel meer. Sportbh's vind je in cupmaat A t/m F en met een omtrek van 70 t/m 90. De nieuwe trends en modekleuren vind je ook terug op de website. Bekijk het grote aanbod aan sportBeha's maar ook accessoires zoals hardloopshorts, hardloopbroeken, hardloopshirts met zowel korte als lange mouwen.

Merken, gespen en plooien op je sportBeha

Waar heb je je sportBeha voor nodig? Als het bedoeld is voor yoga, gymnastiek of andere sporten waarbij je op je rug ligt, houd er dan rekening mee dat de sportBeha geen gespen op de rug mag hebben. De meeste sportBeha's hebben tegenwoordig niet zo heel veel details, het is vooral belangrijk dat je er tijdens het sporten nergens last van hebt.

Je zult zeker ook merken dat er instructies op je nieuwe Beha zijn geplakt, die zal je zeker storen in de sport. Zodat je er geen last van hebt, kun je ze net zo goed afknippen - maar vergeet niet om te noteren hoe je je sportBeha correct moet wassen en Behandelen of bewaar de wasinstructies voor het geval dat.

Duurzaamheid en wasbaarheid

Een sportBeha gaat niet eeuwig mee. Door de vele rekken en spanningen wordt de stof elke keer dat je hem gebruikt uitgerekt, en uiteindelijk is alle steun in de Beha helaas verdwenen. Als je een sportBeha hebt die je maar één of twee keer per week gebruikt, moet je er rekening mee houden dat deze ongeveer 3 uur meegaat. per jaar - misschien maximaal 8 maanden.

Hoe vaak moet je je sportBeha wassen? Als je je Beha vaak wast, gaat hij eigenlijk langer mee, en dat klinkt misschien gek. Als het elastiek gewassen en schoon is, behoudt het veel beter zijn stevigheid. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak je sport, welke sporten je beoefent en hoeveel je zweet, maar dat raden we aan je sportBeha was je na 2 trainingen, ook omdat je sportBeha dicht op de lichaamshuid zit, waar zich altijd zulke kleine bacteriën zullen vormen. Hier krijg je wat tips om je sportBeha goed te wassen. Denk er altijd aan om de wasvoorschriften goed op te volgen.

  • Was je sportBeha altijd in je waszak, en als je geen waszak hebt, kun je er een bij ons kopen.

    • Als je je sportBeha in de wasmachine gaat wassen, gebruik dan een waszakje en gebruik een wasmiddel voor fijne stoffen en een fijn wasprogramma.
    • Stop je sportBeha niet in de wasdroger. Het elastiek in je sportBeha kan niet tegen de hoge temperatuur en je sportBeha droogt sowieso snel.