CCDK

CCDK nachtmode en loungewear voor dames

CCDK is Deens ontworpen nachtmode en loungekleding, waar vrouwelijkheid, elegantie en comfort altijd centraal staan. Alle producten van CCDK zijn gemaakt met respect voor het milieu, aangezien het Deense merk vindt dat vrouwen duurzame nachtmode moeten kunnen dragen zonder concessies te hoeven doen aan zachtheid en stijl.

CCDK is een Deens merk voor dames, dat ook door vrouwen wordt ontworpen. De collecties bestaan uit comfortabele nachtmode en loungewear, waarbij comfort en design hand in hand gaan. De Deens ontworpen producten zijn gemaakt van duurzame materialen die je graag draagt. Het Deense merk is erin geslaagd comfortabele nachtmode en loungewear voor dames te creëren met vrouwelijke prints, pasvormen en kleuren. Bij Netlingerie hebben we onze hele grote selectie van CCDK Copenhagen op deze pagina verzameld. Duik in ons assortiment en vind jouw persoonlijke favorieten van het Deense lingeriemerk.

CCDK Copenhagen is nachtmode en loungewear voor vrouwen die zich altijd comfortabel, mooi en ontspannen willen voelen. Het doel van CCDK is om vrouwen te helpen en sterker te maken door comfortabele huiskleding voor vrouwen aan te bieden, die helpt om zelfvertrouwen te creëren en het zelfvertrouwen te vergroten.

CCDK Copenhagen – een duurzame keuze die een gevoel van zelfvertrouwen geeft

CCDK is design met een helder en duidelijk design-DNA, waarbij duurzaamheid altijd centraal staat. Al hun producten worden vervaardigd in gecertificeerde en gecontroleerde houtbronnen en geproduceerd met aanzienlijk minder fossiel energieverbruik en water dan bijvoorbeeld generieke viscose. Bij CCDK is het schoonmaken van tuinen en straten van plastic een zaak van het hart. Precies om die reden beschikken ze over een aantal certificeringen die ervoor zorgen dat zowel materialen als productiemethoden geworteld zijn in verantwoordelijkheid voor het milieu.

CCDK streeft er ook naar om materialen met een FSC®-certificaat te gebruiken voor marketingproducten en voor hangtags. Dus of je nu een CCDK babydoll, pyjama of ander nachtmode koopt, je bent verzekerd van duurzaam textiel, waarmee je de natuur op weg helpt. Door de duurzame producten van CCDK te kopen, steunt u ook Women for Women International, een liefdadigheidsinstelling die vrouwelijke oorlogsoverlevenden helpt hun leven weer op te bouwen.

Bekende klassiekers seizoen na seizoen

Van seizoen tot seizoen vind je dezelfde mooie vormen en dessins, waardoor je gemakkelijk je favoriete nachtmode kunt kiezen in de nieuwe kleuren en prints van het seizoen. Om ervoor te zorgen dat je je zowel mooi als ontspannen voelt, zijn alle stijlen gemaakt van zachte en comfortabele materialen. U vindt altijd de perfecte combinatie van ingetogen elegantie en geweldige prints die visuele harmonie creëren in elk CCDK-ontwerp. CCDK richt zich altijd op de nieuwste kleuren, trends en tendensen van het seizoen. Want waarom zou de kleding die je thuis draagt en waarin je slaapt minder aantrekkelijk zijn dan de kleding die je aantrekt als je uitgaat?

Koop CCDK Copenhagen online bij Netlingerie

CCDK is het bekijken waard als je nieuwe, mooie en duurzame nachtmode nodig hebt. Op deze pagina hebben we het voor u relatief eenvoudig gemaakt om zowel de nieuwste als klassieke ontwerpen van CCDK Copenhagen te vinden, aangezien we de hele grote selectie op één plek hebben verzameld.

U kunt 24 uur per dag uw nieuwe lingerie bij ons bestellen, wat het voor u gemakkelijk maakt om bij ons te winkelen. Je shopt in alle rust, precies wanneer het jou uitkomt, en wij staan klaar om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Als u vragen heeft over de maat of iets anders, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice, waar we klaar staan om u te helpen en uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.