Calvin Klein badmode

Grote selectie Calvin Klein badkleding

De mooie badkleding van Calvin Klein maakt indruk met scherpe lijnen en geweldige details. Veel vrouwen van alle leeftijden, en vrouwen van vrijwel over de hele wereld, maken langzamerhand kennis met het felbegeerde merk. Hier bij ons vind je een groot aanbod aan zeer uiteenlopende badmode van het Amerikaanse topmerk Calvin Klein. CK-zwemkleding is zowel heerlijk als sportief en is gemaakt om extreem comfortabel op het lichaam te zitten.

De ontwerper Calvin Klein was een minimalist. Dat was ook waar hij vooral bekend om werd. Calvijn had het vermogen om alle irrelevante details weg te schrapen, en slaagde er zo in om het gezonde lichaam centraal te stellen. In de loop van de tijd is daarom een grote keuze aan verschillende badkleding ontworpen. Het was badkleding die het lichaam van de vrouw op een zeer fijne, vrouwelijke en sportieve manier in het middelpunt wist te plaatsen. Want het Amerikaanse merk Calvin Klein weet altijd mee te gaan met de tijd en de vele verschillende trends en trends van die tijd. Calvin Klein is synoniem geworden voor klassiek, maar ook modern design. Naast een ongeëvenaarde kwaliteit van hun textiel, ook als het gaat om alle heerlijke Calvin Klein badmode.

Logo print is hot geworden

Verschillende kleding en ondergoed die voorzien zijn van een zichtbare logo zijn weer hot. Dit geldt ook voor badkleding van Calvin Klein. In overeenstemming met de meeste badmode is dat het logo van Calvin Klein zichtbaar is gemaakt op veel van de producten van het merk.

Het zeer herkenbare logo, dat naast de naam zelf ook de initialen CK bevat, wordt meestal langs een rand geplaatst van de mooie badkleding. Of in sommige gevallen op de voorkant van de borst. Het logo geeft kwaliteit aan en helpt het merk zijn waarde en zichtbaarheid te behouden. Als je zwemkleding van Calvin Klein draagt, laat je anderen zien dat je geen compromissen sluit. Ook niet als het om je badkleding gaat.

Frisse en brutale kleuren trekken de aandacht

Naast het goed zichtbare logo en de naam staat Calvin Klein ook zeer bekend om hun iconische en in soms verrassend kleurgebruik. De badmode is ontworpen in prachtige tinten, waarvan bonte kleuren zoals roze, het klassieke kobaltblauw uit de jaren 80, intense zwarttinten en diverse roodtinten de aandacht trekken.

Ga stijlvol naar het strand in je Badkleding van Calvin Klein

Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk denken dat badkleding alleen gebruikt mag worden om te zwemmen, zoals met al het andere, zijn er nog steeds uitzonderingen. De heerlijke badmode van Calvin Klein helpt kwaliteit uit te stralen, en laat zien dat het jou eigenlijk niet uitmaakt in wat voor badmode je springt. Ook niet als je gewoon wilt liggen en zonnen op het strand. De badkleding helpt je om op een moderne en klassieke manier een sportieve look te geven.

Calvin Klein badkleding is veel. Het zijn prachtige badpakken en prachtige bikini, die de elegante en luxueuze stijl van het merk. U kunt kiezen uit een veelheid aan prachtige kleuren, die allemaal het kenmerk dragen een echte Calvin Klein-klassieker te zijn.

Onder andere kleuren zoals:

Zonnegeel I Klassiek zwart | Wit | rood | Legergroen | Roze | Blauw

Alle modellen zijn voorzien van het bekende logo op elastiek, als leuk detail op een rand of direct op de stof gedrukt. Tussen de fijne badkleding vind je ook vind zwemkleding in veel verschillende snitten en ontwerpen. Bijvoorbeeld een mooie bikinitop met rits voor op de borst. De ritssluiting geeft de bikini een brutale en sportieve uitstraling. Absoluut perfect om je een actieve look te geven.

Calvin Klein is mode voor alle vrouwen die actief willen zijn, maar tegelijkertijd netjes gekleed willen gaan in comfortabele badmode. Op netlingerie.be vind je een grote selectie van de heerlijke badmode van het Amerikaanse supermerk Calvin Klein, dat in de loop der tijd de vrouwelijke en sportieve vrouw als één geheel heeft weten samen te brengen.