Retourneren van artikelen

U heeft als klant 365 dagen herroepingsrecht. Indien u spijt heeft van uw aankoop, is er een retourlabel en retourformulier bij uw bestelling ingesloten. Vul het bijgevoegde retourformulier in, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. Als u het retourformulier kwijt bent, kunt u het hier afdrukken.

U dient het artikel in de originele verpakking en in dezelfde staat als bij ontvangst te retourneren. U bent als klant verplicht om de retourzending zelf te betalen. In het pakket zit een retouretiket dat u kunt gebruiken. Als u hiervan gebruik maakt, wordt er EUR 9 van het terugbetaalde bedrag afgetrokken. Het retourpakket moet worden afgeleverd bij een UPS Access Point of een DPD Parcel Shop.

Het geld wordt automatisch teruggestort op dezelfde creditcard die u voor de aankoop van het artikel hebt gebruikt. Let op: het retourproces kan tot 14 dagen duren.

De artikelen moeten worden teruggestuurd naar het adres:

Fashion Shopping
Sletten 59A
DK-7500 Holstebro


VAT: 31327369

Stuur het artikel niet onder rembours terug.

Inruilen


Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel, plaatst u dan een nieuwe bestelling op de webshop.