Tips/Advies

We hebben een leuke pagina gemaakt met diverse tips & adviezen. Je hebt oa. mogelijkheid om over onze klanten te lezen bekijk onze wasgids voor ondergoed, lingerie en badkleding.

KLANTEN ZEGGEN


De klanten van Netlingeri.dk houden van ons ondergoed. In dit verband hebben we een sectie voorbereid waar u de mogelijkheid heeft om de mening van klanten over Netlingeri.dk en ons ondergoed te lezen.

- Lees wat klanten zeggen!

WASGIDS


Als je kwaliteitsondergoed, lingerie en badmode koopt, wil je dat het lang meegaat. Daarom moet u de producten natuurlijk ook met zorg behandelen. Als u onze eenvoudige handleiding volgt, kunt u de langst mogelijke levensduur van uw lingerie garanderen.

ZWEMKLEDING


Het is superlekker om veel verschillende badmode bij je te hebben op vakantie. Daarom bouw je in de loop der jaren waarschijnlijk ook een spannende selectie nette badkleding op. Het is belangrijk dat u goed voor uw badkleding zorgt, aangezien deze wordt blootgesteld aan felle zon, zout water, chloor enz.

Vergeet niet dat je het volgend jaar ook zou moeten kunnen gebruiken.

- Zie hoe u uw badkleding moet verzorgen!

ONDERGOED


Hoe je je ondergoed het beste verzorgt. Volg onze gids en je weet zeker dat de kleuren en vorm zo lang mogelijk meegaan.

- Kijk hoe je voor je ondergoed moet zorgen!