Sloggi tops

Sloggi Tops voor elke smaak

Met een mooie top van Sloggi haal je een prachtige top in een prachtige kwaliteit in huis. Bij ons vind je een ruime keuze aan prachtige topjes van het zeer populaire merk. In het grote aanbod aan mooie topjes van Sloggi zijn kwaliteit en pasvorm de belangrijkste en belangrijkste elementen. Dit geldt voor alle collecties, dus ook voor de modellen topjes. Met al hun producten weet Sloggi u altijd op de eerste rij te zetten. Dat betekent dat je je elke dag comfortabel voelt wanneer je een top van het gerenommeerde merk Sloggi draagt.

Alle topjes zijn van dezelfde goede kwaliteit geproduceerd als de rest van de vele producten die Sloggi in de loop der tijd heeft ontworpen. Allen met de bekende goede pasvorm waar het merk onder andere bekend om staat.

Een uitloper van Triumph

Sloggi is sinds het begin in 1979 het favoriete ondergoedmerk van veel vrouwen over de hele wereld. Hetzelfde geldt voor de grote keuze aan prachtige topjes. Sloggi is ontstaan uit het gerenommeerde ondergoedmerk Triumph, dat net zo geliefd is bij vrouwen over de hele wereld als Sloggi. Vooral vanwege de goede pasvorm en het moderne en innovatieve design.

De zeer fijne en vrouwelijke topjes van Sloggi zijn stuk voor stuk ontwikkeld om je borsten de allerbeste pasvorm en ondersteuning te geven. Maar is ook gemaakt om u het gevoel van luxe en welzijn te geven, wat u ook doet. Gebruik de mooie topjes voor dagelijks gebruik of gebruik ze zelfs om te sporten. Shop fx Zero Feel voor haar.

Sloggi komt in veel verschillende modellen

Sloggi heeft een breed scala aan topjes in veel verschillende modellen ontworpen. De topjes zijn ofwel met brede ofwel met smalle bandjes. Laag uitgesneden of met een hoge hals. Wat de vele topjes gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk zijn ontwikkeld om jou absoluut perfect en ongeëvenaard comfort te bieden, wat ook het primaire kenmerk is van het bekende merk. De fijne topjes van Sloggi zijn stuk voor stuk gemaakt van heerlijke materialen zoals katoen, polyamide en polyester. Materialen die zorgen voor een zacht en comfortabel gevoel op je blote huid. De meeste topjes van Sloggi zijn naadloos en gemaakt van lichte stretch, waardoor je totale bewegingsvrijheid hebt. Onder elke borst van de eenvoudige top zit een ingekapselde extra ondersteuning. De ondersteuning is zeer comfortabel en zorgt ervoor dat je niet voelt dat je borsten uitvallen. In plaats daarvan helpt deze ondersteuning de borst op zijn plaats in het topje te vormen, zodat je je prettig voelt.

Een topje van Sloggi kan worden gebruikt als BH's, maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. De top kan je warm houden, of worden gebruikt als een slim onderdeel van je look. Hoe je je top draagt, is natuurlijk aan jou. Het allerbelangrijkste is dat je je prettig voelt als je je top van Sloggi draagt. Veel van de mooie topjes van Sloggi zijn ontworpen met een breed achterstuk. Het rugstuk helpt ervoor te zorgen dat de top overdag niet op je rug gaat schuiven. Het helpt ook om een zeer aangenaam draagcomfort te garanderen. Er wordt een perfecte houvast gecreëerd rond het hele lichaam, wat helpt om de borst te ondersteunen en te liften. Met behulp van het brede rugstuk voel je geen zwaar gevoel, maar juist een totale ondersteuning van je borst.

Ben je op zoek naar een top in de fantastische kwaliteit en pasvorm van Sloggi? Bekijk dus snel het grote aanbod op deze pagina. Hier vind je veel verschillende soorten topjes. Alles in mooie kwaliteiten en ontworpen in moderne kleuren en patronen die gegarandeerd velen zullen aanspreken. Koop je top van Sloggi op deze pagina en krijg een top die zowel comfortabel aanvoelt, ook als het om elke enige dag.