Sloggi slipjes

Enorme selectie slipjes van Sloggi op netlingerie.be

Met slips van het populaire ondergoedmerk Sloggi haal je een prachtige slip in huis met een unieke en fantastische pasvorm. Op deze pagina vindt u een brede selectie van veel verschillende slips van Sloggi - bijv: Double Comfort, Zero Feel, Hipsters en katoenen slipje. Bij het kiezen van een slip van Sloggi zijn comfort en pasvorm uiterst belangrijke zaken die je niet mag vergeten. Of je nu op zoek bent naar een taislip, een stringpanty of een van de vele korte modellen van het merk Sloggi. De goede pasvorm is de belangrijkste reden waarom je nieuwe slip een succes wordt. Zorg er dus voor dat je het juiste model kiest, zodat je na korte tijd geen spijt krijgt van je aankoop.

Alle nette slips van Sloggi zijn ontworpen in mooie gedempte en natuurlijke kleuren en passen daarom goed bij vrouwen. Dit geldt ook ongeacht de leeftijd van de vrouw. Het bekende merk kent voor leeftijd. Elke slip van Sloggi is gemaakt van superlekkere materialen die de huid laten ademen en absoluut perfect aanvoelen op je blote huid.

Zijn slips van Sloggi een echte klassieker?

De slips van Sloggi zijn voor veel vrouwen over de hele wereld een musthave geworden. Het slipje is bijna ook een icoon geworden voor het bekende en erkende ondergoedmerk. Sloggi werd in 1979 opgericht als afsplitsing van het bekende ondergoedmerk Triumph. Sindsdien levert het merk Sloggi ondergoed en vooral mooie slips in een zeer hoge en fijne kwaliteit, waar beide ondergoedmerken inmiddels grote bekendheid mee hebben gekregen.

Hoe passen slips van Sloggi?

Voor Sloggi zijn pasvorm en comfort het grootste en belangrijkste element in alle producten die ze in de loop van de tijd hebben gemaakt. Daarom voel je je altijd heel comfortabel als je een slip van Sloggi draagt. Veel van de fantastische slips van Sloggi zijn naadloos, waardoor je de slip gemakkelijk onder een strakke rok of een mooie aankleden zonder gezien te worden. Het naadloze slipje betekent ook dat er geen naden zijn die aan je blote huid kunnen schuren. Vooral als je je favoriete strakke jeans draagt.

Modieuze slips

Sloggi is een zeer populair merk binnen ondergoed. En Sloggi creëert continu nieuw, innovatief en modern ondergoed van super goede kwaliteit. De kleuren zijn mooi en ingetogen en getuigen van een natuurlijke en gracieuze stijl, die bij veel vrouwen in de smaak valt. In het steeds groter wordende assortiment heerlijke slips van Sloggi vind je veel verschillende soorten. Zowel de korte slipjes maar ook die die helemaal lang zijn met lange pijpen. Het grote en brede aanbod is waarschijnlijk ook de reden waarom het zeer populaire merk wereldwijd tot de populairste ondergoedmerken behoort. En zelfs geliefd bij vrouwen van alle leeftijden.

De materialen in de vele slips van Sloggi lopen uiteen, van zacht en comfortabel warm katoen tot een slip van lichte microvezel, die nauw aansluit op de huid. Als je op zoek bent naar slips van fantastische kwaliteit en met een ongeëvenaarde pasvorm, maar ook een zeer ruime keuze, dan is de grote selectie slips van Sloggi zeker het overwegen waard.

Sloggi's slips moeten anders gewassen worden, en hier het is de kwaliteit van het materiaal in de afzonderlijke slipjes, die belangrijk is voor hoe je je moet wassen. Het lange, zachte slipje kan tegen wassen in kokend water op 95 graden, terwijl de lichtere materialen zoals elastaan en polyester niet tegen de zeer hete temperaturen. Een goede regel om te onthouden is om altijd de wasinstructies te controleren, die vaak worden meegeleverd wanneer u een product van Sloggi koopt. Koop uw Sloggi-slipjes bij ons en voel het plezier van het aankleden in het mooie slipje dat altijd comfortabel voelen. je blote huid, wat je ook doet.