Sloggi bodystocking

Ben jij ook gek op Sloggi Bodystockings?

Bodystockings zijn hot, en dat geldt ook voor de vele verschillende mooie modellen van het populaire merk Sloggi. Met een bodystocking van Sloggi krijg je een body die mooi en elegant op je lichaam zit. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan elegante bodystockings. Bij Sloggi staat jouw welzijn centraal, daarom heeft Sloggi allerlei heerlijke bodystockings gemaakt, die allemaal zijn ontworpen in super mooie materialen. Ze hebben allemaal hetzelfde fantastische comfort en dezelfde pasvorm die je terugvindt in veel andere producten van het zeer populaire merk.

Een prachtige bodystocking van Sloggi

Een bodystocking is mooi en elegant en hoeft niet verward te worden met ondeugend ondergoed. Een bodystocking is de perfecte aanvulling op de rest van je outfit. Zowel voor het dagelijks leven, feestjes als als apart en luxueus ondergoed. Veel vrouwen associëren een bodystocking met brutaal en verleidelijk ondergoed, dat alleen bij heel speciale gelegenheden wordt gedragen. Maar eigenlijk hoef je een bodystocking niet alleen te gebruiken als je iemand om wie je veel geeft in de watten wilt leggen. Een bodystocking is elegant. Als de kwaliteit net zo goed is als een bodystocking van Sloggi, dan kom je snel in de verleiding om hem bijna elke dag te dragen.

Wat een bodystocking kenmerkt is dat hij aan de onderkant wordt gesloten met behulp van een paar kleine toetsen. Door de knoopjes kun je de bodysuit gemakkelijk openen, wat erg praktisch is voor bijvoorbeeld een toiletbezoek. Sloggi heeft een veelvoud aan mooie en eenvoudige bodystockings ontworpen, die allemaal worden geproduceerd in dezelfde kwaliteit als de rest van alle prachtige producten die Sloggi in de loop der tijd heeft geproduceerd. Onder de selectie vind je bodystockings die zowel heel eenvoudig zijn, zonder een enkel detail, maar ook bodystockings die fijn zijn versierd met kleine zoete vrouwelijke kant.

Kan Sloggi shapen?

Bij enkele van de vele elegante bodystockings van Sloggi is er het zeer populaire shapewear-effect. De prachtige bodystocking modellen van Sloggi zijn stuk voor stuk gemaakt van fantastische materialen, die heerlijk comfortabel om het lichaam aansluiten. Je krijgt volledige bewegingsvrijheid omdat de stof al je bewegingen volgt. De prachtige bodystockings zijn ontworpen zonder naden, wat betekent dat ze gemakkelijk gedragen kunnen worden onder een strakke rok of onder een van je favoriete jeans. Zonder dat het overdag in de weg zit.

Wat de meeste bodysuits van Sloggi met elkaar gemeen hebben, is dat ze gelabeld zijn met OEKO-TEX, wat betekent dat de individuele bodysuit duurzaam geproduceerd is en dus getest is. voor verschillende stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Verzorg je lichaam

Een mooie bodystocking van Sloggi is het waard om goed voor te zorgen. Als je er op de juiste manier mee omgaat, kun je er ook heel lang plezier van hebben. Als je twijfelt over hoe je het moet doen, zijn hier enkele tips die goed zijn om te volgen als je je heerlijke bodystocking mooi en elastisch wilt houden. Als je je bodystocking moet wassen, is dat aan te raden lees zoals altijd de wasvoorschriften. Was uw bodystocking altijd met de hand, vooral als deze een beugel bevat. Voordat u uw bodystocking wast, is het een goed idee om het wasmiddel op te lossen in warm water.

Als uw bodystocking wit is, is deze waarschijnlijk wit geverfd. Gebruik daarom altijd wasmiddel voor gekleurde kleding, bij voorkeur voor wol. Wol wassen is zachter voor de fijne materialen. Gebruik nooit wasverzachter. Wasverzachter sluit de vezels in de stof. Gebruik ook nooit de wasdroger en wring je bodystocking niet droog. Laat je Sloggi bodystocking nooit in de volle zon drogen, dit kan verkleuring veroorzaken. Koop bij ons je prachtige bodystocking van Sloggi en voel hoe de fijne materialen heerlijk om je lichaam kruipen.