Sloggi BH zonder beugel

Enorme keuze aan Sloggi-bh's zonder beugel

De prachtige en zeer vrouwelijke beugelbeha's zijn allemaal gemaakt van mooie materialen. Dit maakt het dragen van een Sloggi beugel-bh tot een zeer comfortabel gevoel. Met een beugel-bh van het zeer populaire ondergoedmerk kom je gemakkelijk en elegant de dag door. Zonder vervelende naden en kriebelende labels. Maar met een beugelvrije bh die perfect aanvoelt op je blote huid.

Hangerless bh's

De vele beugelvrije bh's zijn populair geworden bij veel vrouwen. Met Sloggi's befaamde comfort is het makkelijk te begrijpen waarom. Een beugelbeha is comfortabel, maar ook heel praktisch. Het ondergoedmerk Sloggi heeft veel prachtige beugel-bh's ontworpen, die er allemaal heel eenvoudig en vrouwelijk uitzien en aanvoelen.

Vrouwen zijn verschillend en dat geldt ook voor hun borsten. Geen twee borsten zijn hetzelfde en daarom zijn er veel verschillende behoeften aan de juiste ondersteuning. De beugel-bh's van Sloggi geven je borsten perfecte ondersteuning met uniek comfort.

Gebruik je de juiste Sloggi beugelvrije bh?

Misschien vind je het, net als veel andere vrouwen, moeilijk om uit te vinden welke van de vele beugelvrije bh's ideaal is voor jou. Maar als je eenmaal een van de prachtige beugelvrije bh's van Sloggi hebt geprobeerd, kan het moeilijk zijn om hem los te laten. Sloggi staat voor ongeëvenaard comfort en pasvorm. Alle producten zijn ontwikkeld met jou en je welzijn in het middelpunt.

Wat het ondergoed en de vele verschillende bh-modellen van Sloggi kenmerkt, is dat ze gebruikt kunnen worden door alle vrouwen van alle leeftijden. Voor Sloggi draait het allemaal om de behoeften van de individuele vrouw. Een behoefte om zich de hele dag comfortabel te voelen.

Het perfecte paar

Hoewel je waarschijnlijk de perfecte beugelvrije bh hebt gevonden, zal deze niet eeuwig meegaan. Er wordt gezegd dat een beha er ongeveer 8 maanden goed uit kan zien. Daarna begint de elasticiteit te verdwijnen. Dit zie je bijvoorbeeld als je beugel-bh er dof en versleten uit begint te zien. Je kunt zien dat de kleine elastische bandjes in de beha beginnen te breken. Als je beha versierd is met klein, fijn kant, dan zal dit er na verloop van tijd ook dof uit gaan zien.

Bh's met beugels vereisen de beste zorg

Bij het wassen van je beugel-bh is het een goed idee om de wasinstructies te volgen. Was je beugel-bh niet in de wasmachine. Een ritje naar de wasmachine kan je beha gemakkelijk ruïneren. Was je beha in plaats daarvan met de hand. Los een mild wasmiddel - bij voorkeur wasmiddel voor gekleurde kleding - op in warm water. Laat je beha nooit in het water liggen, maar was hem meteen. Vermijd overdosering van het wasmiddel en gebruik nooit wasverzachter.

De wasverzachter zal de vezels in de stof sluiten. Gebruik ook nooit een wasdroger, maar knijp het water eruit voordat je het te drogen hangt. Laat je beha of ander ondergoed nooit in de zon drogen, want dan kan de stof vervagen. Als je op zoek bent naar een beha zonder beugels, maar wel naar een beha met een fantastisch en uniek draagcomfort. Dan is het grote aanbod prachtige beugel-bh's van Sloggi zeker de moeite waard om eens nader te bekijken. Koop je Sloggi beugel-bh hier op de site en voel hoe elke bh verrast met zijn zachte materiaal op de blote huid.