PrimaDonna slipjes

Slips van PrimaDonna - Bespaar tot 50%

Met slips van het erkende en exclusieve ondergoedmerk PrimaDonna haal je een prachtige slip in huis die perfect past bij vrouwen met mooie rondingen. Op deze pagina vind je een groot aanbod van heel veel verschillende mooie slips en BH's van PrimaDonna. Bij de keuze van je PrimaDonna slipje zijn pasvorm en comfort bijzonder belangrijke punten die je altijd in je achterhoofd moet houden. Al sinds 1865 ontwikkelt PrimaDonna exclusief ondergoed waarbij comfort en pasvorm de twee belangrijkste elementen zijn tijdens het ontwerpproces.

Alle slips van PrimaDonna worden geproduceerd in geheel unieke en exclusieve materialen met een absoluut perfecte pasvorm, ongeacht van het door u gekozen model. Bij PrimaDonna wordt nooit ingeleverd op kwaliteit of pasvorm. Alleen al daarom ben je altijd zeker van een slip die perfect zit, ongeacht je ronde vorm.

Welke PrimaDonna slip kies je?

PrimaDonna is dat inmiddels een merk met heel wat jaren achter de rug, en al sinds 1865 maakt PrimaDonna slips met een geheel eigen en unieke pasvorm. In de eerste plaats voor vrouwen met ronde mooie vormen. Uniek welzijn is voor PrimaDonna vanzelfsprekend. Met dat in het achterhoofd creëert het merk continu prachtige modellen van veel verschillende slips in zeer hoge kwaliteit.

De prachtige slips van PrimaDonna worden stuk voor stuk geproduceerd in heerlijke exclusieve materialen. Ze zijn bijna allemaal prachtig versierd met schattige vetertjes die elke slip een heel vrouwelijke en bijna romantische uitstraling geven. Vrouwen zullen het er snel over eens zijn dat je nooit te veel slipjes kunt hebben. Zeker niet als het gaat om de mooie slips van PrimaDonna. In het grote aanbod vind je onder andere strings, tai slipjes, maxi slipjes en hotpants.

Ben je op zoek naar een brutale PrimaDonna slip?

Veel vrouwen hebben van hun leven kennis gemaakt met het bekende ondergoedmerk PrimaDonna. Om deze reden zijn veel vrouwen ook bekend met de perfecte pasvorm en de exclusieve materialen die het exclusieve merk kenmerken. Knickers zijn niet zomaar slips en daarom is er vaak een groot verschil in de kwaliteit van de verschillende onderbroek. Maar wat alle mooie slips van PrimaDonna gemeen hebben, is dat ze allemaal gemaakt zijn van exclusieve materialen die je in hoge mate verleidelijk en brutaal laten voelen.

Je hebt elke dag een slip nodig, dus waarom gebruik je geen panty die zowel comfortabel als brutaal aanvoelt? Het sexy slipje hoeft niet alleen op speciale dagen gedragen te worden, maar kan ook gebruikt worden om iemand te verwennen waar je veel om geeft. Dit geldt ook op een heel gewone dag. Zoals zoveel andere vrouwen heb jij waarschijnlijk ook wel eens ervaren dat je slipje strak zit en oncomfortabel op je billen zit. Het slipje wrijft in de huid en trekt strak onder de broekspijp. Het voelt niet fijn en is zeker ook een gevoel dat je niet snel vergeet en liever vermijdt. Dat kan met de prachtige slips van het gerenommeerde merk PrimaDonna. Hier zijn uw comfort en pasvorm de zeer centrale onderdelen van de kernwaarde van het merk, waaraan ze nooit concessies doen.

Bent u daarom op zoek naar mooie en exclusieve slips die urenlang perfect zitten zonder diepe lelijke sporen na te laten? ? sporen op de huid. Dan zijn de vele verschillende heerlijke slips van PrimaDonna zeker het overwegen waard. De slip is ontwikkeld met een perfecte pasvorm waardoor je de hele dag comfortabel zit. Koop bij ons je exclusieve slip van PrimaDonna en haal een slip in huis die als gegoten zit op je kont.