PrimaDonna bikini

Grote selectie PrimaDonna bikini's

Met een van de vele prachtige bikini's van het exclusieve merk PrimaDonna haal je een bikini in huis met ongeëvenaard comfort en pasvorm, die je op veel andere plaatsen niet tegenkomt. Sinds 1865 produceert het exclusieve merk prachtige badkleding en badpakken met een ongeëvenaarde pasvorm en een elegant en exclusief ontwerp.

Bij ons vind je een grote keuze uit de vele mooie bikini's die allemaal vooral bekend staan om hun unieke en ronduit perfecte draagcomfort. Een goede pasvorm is belangrijk, zeker als het om je bikini gaat. Een bikini moet je zelfvertrouwen geven en je een uniek comfort kunnen geven, hoeveel uur je je bikini ook draagt. Alle bikini's van PrimaDonna zijn ontworpen om je borsten de beste ondersteuning en de beste pasvorm te geven. ongeacht welk van de vele modellen van PrimaDonna je kiest.

Mis je de perfecte PrimaDonna bikini?

De meeste mensen die het exclusieve ondergoedmerk PrimaDonna kennen, weten dat ook bekend om de zeer lekkere en exclusieve kwaliteit waar PrimaDonna in de loop der tijd bekend om is geworden. De exclusieve en heerlijke kwaliteit geldt ook voor de vele modellen bikini's die het merk jaarlijks ontwerpt voor modebewuste vrouwen.

PrimaDonna is stilaan uitgegroeid tot een bekend en erkend merk dat al in 1865 begon. Sindsdien heeft PrimaDonna premium luxe gecreëerd, voornamelijk voor vrouwen met een grote buste en mooie ronde vormen. PrimaDonna heeft een reeks exclusieve bikini's ontworpen, stuk voor stuk ontworpen om jou ultiem comfort te bieden. Ze zijn allemaal ontworpen in heerlijke kwaliteiten, kleuren en patronen, die je een moderne look geven.

De bikini houdt van je mooie vormen, nietwaar?

Alle vrouwen zijn van nature anders gemaakt en daarom worden er vaak hoge eisen aan de bikini gesteld. Niet alle vrouwen springen meteen in de strakke bikini zodra de warme stralen van de zon doorbreken op een hete zomerdag. Het vinden van de absoluut perfecte bikini gaat vooral over het vinden van de bikini die het beste bij je lichaam past en die past ook het beste bij uw lichaamstype. PrimaDonna heeft prachtige bikini's ontwikkeld voor vrouwen met vormen en grote borsten.

Heb je een ronde buik en mooie vormen, kies dan voor een bikini met hoge taille. De bikini met hoge taille ondersteunt je buik en heeft een verstevigende werking. Je kunt ook voordelig voor een bikinibroekje gaan dat hoog uitgesneden is, hierdoor lijken je dijen slanker. Heb je volle heupen, kies dan voor een bikinibroekje dat hoog uitgesneden is, hierdoor lijken je benen slanker. er langer uitzien.

Was je PrimaDonna bikini op de juiste manier

Alle badkleding moet gewassen worden, en dat geldt natuurlijk ook voor je bikini van PrimaDonna. Het belangrijkste is echter dat je het voorzichtig en op de juiste manier wast. Een PrimaDonna bikini is niet goedkoop en daarom wil je er waarschijnlijk ook goed voor zorgen.

Chloor en zout water zijn barre omstandigheden voor de tere stoffen van de bikini. Zorg er daarom altijd voor dat u het chloor- en zoutwater zo snel mogelijk afspoelt. Chloor en zout tasten de kleur en elasticiteit van je bikini aan en dat moet je bij voorkeur vermijden. Als je op het strand zwemt, zijn er soms kleine douches waar je het ergste zout van je af kunt spoelen. Zo niet, dan moet je wachten tot je thuis bent.

Als je het grootste deel van de dag in de zon moet liggen, gebruik je waarschijnlijk ook zonneBHndcrème. Maar zorg ervoor dat je jezelf insmeert voordat je in je PrimaDonna bikini springt. Als je zonneBHndcrème op je bikini smeert, laat dat lelijke littekens achter die niet meer weggaan. Was je bikini bij voorkeur met een hangertje met de hand en in een mild wasmiddel. Koop je PrimaDonna bikini hier op deze pagina en haal een bikini in huis die je mooie ronde rondingen prachtig accentueert.