PrimaDonna BH met beugel

PrimaDonna beugel bh's voor elke smaak

Met een van de prachtige BH's met beugel van het gerenommeerde ondergoedmerk PrimaDonna krijg je een BH met een unieke pasvorm en ondersteuning. Op deze pagina vind je een grote selectie van de vele exclusieve beugel BH's van het exclusieve merk, dat voornamelijk BH's ontwerpt voor vrouwen met grote borsten. Veel vrouwen hebben vaak een favoriet als het om hun BH gaat. Meestal hebben veel vrouwen een favoriet, namelijk een Beha met of zonder beugel. Het is natuurlijk aan het individu, en het gaat er natuurlijk vooral om welk type het prettigst is om te dragen.

Alle mooie beugelBH's van het exclusieve merk PrimaDonna zijn gemaakt van mooie exclusieve materialen die prettig aanvoelen op je blote huid. Ze zijn gemaakt om je borsten op een natuurlijke manier vorm te geven, te ondersteunen en te liften. Alle mooie en exclusieve BH met beugel's van PrimaDonna zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met grote borsten, waarbij pasvorm essentieel is om de Beha perfect te laten zitten.

Wist je dat? over je PrimaDonna BH?

Al sinds 1865 ontwikkelt het exclusieve merk PrimaDonna ondergoed en bijzonder mooie BH's voor vrouwen met grote borsten en ronde vormen. De BH's zijn stuk voor stuk gemaakt van prachtige exclusieve materialen die perfect op de huid zitten en aanvoelen. Er zijn veel positieve dingen die zeer de moeite waard zijn om te noemen als je denkt aan PrimaDonna en de vele mooie BH's die het merk in de loop der tijd heeft gemaakt. heeft gemaakt. Bij de vele verschillende BH met beugel's is elke beugel omgeven door drie verschillende materialen. Nylon, schuimrubber en delicaat fluweel. Deze drie materialen beschermen de beugel, zodat deze niet kan drukken en prikken als je je beugel-bh draagt.

Een PrimaDonna-bh heeft een geheel eigen en perfecte pasvorm. De perfecte pasvorm helpt u een zeer hoog draagcomfort te garanderen, en zorgt er dus voor dat u zich comfortabel kunt voelen. Niets aan je PrimaDonna BH kan je storen. Daarom is elk oogje en haakje van je PrimaDonna BH genaaid met een klein stukje fluweel om te voorkomen dat ze in de weg zitten. Als je een grote buste hebt, betekent dit ook dat je borsten zwaar kunnen aanvoelen. Daarom zijn de bandjes in een PrimaDonna BH wereldberoemd om hun volstrekt unieke kwaliteit. In een PrimaDonna-model zijn ze niet aan elkaar genaaid, maar aan elkaar gelast. Een lasnaad heeft dus een positief effect op het draagcomfort van de BH met beugel.

Kenmerkend aan een PrimaDonna BH met beugel is dat de bandjes op de rug verder doorlopen dan bij veel andere BH's. Dit geeft PrimaDonna het geheel unieke comfort en zeer hoge draagbaarheid, wat vooral bekend is onder de zeer mooie beugel-BH's van PrimaDonna.

Zolang je PrimaDonna-beugel-bh meegaat

Jouw PrimaDonna Beha kan ongeveer 8 maanden meegaan. Na 8 maanden is het een goed idee om hem te vervangen, zeker als je PrimaDonna BH regelmatig is gebruikt. Een BH kan namelijk te oud worden. Als je BH te oud wordt, merk je dat de elasticiteit net zo stil begint te verdwijnen. Is jouw beugel BH prachtig versierd met kleine fijne kanten details. Naarmate de Beha verslijt, worden deze saai om naar te kijken.

Bent u op zoek naar een BH met beugel, in exclusieve en zeer hoge kwaliteit. Dan zijn de mooie beugel BH's van PrimaDonna zeker een keer proberen waard. Koop je beugel BH van PrimaDonna bij ons en voel het grote verschil en de heerlijke materialen die het kenmerken voor het exclusieve ondergoed merk PrimaDonna.