Mey lingerie

Koop Mey ondergoed bij netlingerie.be

Met lingerie van het Duitse merk Mey ben je verzekerd van heerlijke lingerie met een super goede pasvorm gemaakt van prachtige materialen. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan mooie en verleidelijke lingerie van Mey, gemaakt voor de modebewuste vrouw. Alle lingerie van Mey is ontworpen en geproduceerd in heerlijke, verleidelijke materialen die ze voelen allemaal erg comfortabel aan op het lichaam. De prachtige lingerie heeft een natuurlijke uitstraling met elegante kleine details in elk onderdeel.

Het Duitse Mey is de creme de la creme als het om lingerie gaat en het gerenommeerde merk doet ook nergens concessies aan. Noch de mooie materialen die kenmerkend zijn voor het merk, de elegante uitstraling of de mooie natuurlijke kleuren.

Laat je verleiden door de prachtige lingerie van Mey

Het Duitse merk Mey ontstond al in 1928. Sindsdien is het Duitse ondergoedmerk erin geslaagd de mode en de vele verschillende trends van die tijd te volgen. Door het gebruik van mooie gewilde materialen is het merk vandaag de dag een erkend merk binnen mooie en verleidelijke lingerie, waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Mooie lingerie is zowel elegant, mooi als zeer verleidelijk. Het is heerlijk ondergoed in de luxe klasse maar met een vleugje echte glamour. Dat geldt ook voor de mooie lingerie van Mey. De lingerie is ontworpen in prachtige vernieuwende dessins en natuurlijke kleuren, die stuk voor stuk modebewuste vrouwen van alle leeftijden verleiden.

Mooie lingerie geeft je zin in iets heel bijzonders, ook op een gewone maandag. Mooie lingerie hoeft niet alleen bij speciale gelegenheden te horen. Draag je lingerie op een normale maandag, in plaats van je normale slipje en Beha, en breng wat kleur aan op de min of meer spannende doordeweekse dagen. Lingerie klinkt op het eerste gezicht misschien als ondergoed dat misschien wel moeilijk te vinden. Als je op zoek bent naar lingerie, is het dus ook een goed idee om veel tijd te besteden aan het vinden van de juiste. Maat is belangrijk, net als pasvorm en materiaal. Als je deze paar dingen op orde hebt, word je gegarandeerd verliefd op de prachtige lingerie van het Duitse merk Mey.

Duurzame lingerie van Mey verwent je zintuigen

Sociaal Voor het Duitse merk zijn verantwoordelijkheid en duurzame productie belangrijke elementen in hun ondergoedproductie. We moeten allemaal verantwoordelijkheid nemen voor onze gedeelde wereld, en dat is het Duitse ondergoedbedrijf gelukt. Bij Mey staat de milieuvriendelijke productie van alle collecties voorop. Alle lingerie van Mey is gelabeld met het bluesign®-product, wat een garantie is dat aan de strenge ecologische criteria wordt voldaan.

Uw nieuwe Mey-lingerie moet correct worden Behandeld

Duur lingerie zal U wilt waarschijnlijk goed voor zorgen. Ook de heerlijke lingerie van Mey. Lingerie vereist dat je er goed voor zorgt, zodat het lang mooi blijft. Wanneer u uw lingerie wast, mag u deze nooit in de wasmachine doen. Een wasmachine vernietigt de kleine vezels die in het materiaal zitten waar je lingerie van gemaakt is. Was je lingerie in plaats daarvan met de hand, dat is een zachtere manier en is lang niet zo hard voor je lingerie.

Vermijd te veel wasmiddel en gebruik nooit wasverzachter voor je lingerie. Een wasverzachter zal, in tegenstelling tot de wasmachine, de kleine vezels sluiten. Wanneer u uw lingerie van Mey moet drogen, mag u ook nooit een wasdroger gebruiken. Laat uw lingerie liever watervrij weken voordat u deze te drogen hangt, maar nooit in de volle zon. Koop uw nieuwe Mey lingerie bij ons en laat u verleiden door de vele verschillende lingeriemodellen van het Duitse ondergoed merk Mey. Mey is lingerie gemaakt met Duitse degelijkheid en hoge normen, en dat zie je terug in alle producten die daar vandaan komen.