Mey BH

Grote selectie Mey BH's

Met een Beha van Mey krijg je een Beha die je maximaal welzijn geeft, ongeacht het type Beha dat je kiest. Op deze pagina vind je een goede selectie van prachtige BH's van Mey die, net als de rest van hun prachtige assortiment, zacht en comfortabel zijn om te dragen op het lichaam. Wanneer je een BH moet kiezen waar je blij mee zult zijn, is het altijd belangrijk dat je een BH kiest die bij je past. Vooral de maat is hierbij van belang, omdat deze bepaalt of de BH goed op je borsten zit.

De BH's van Mey zijn stuk voor stuk gemaakt van zachte, heerlijke materialen die stuk voor stuk zeer comfortabel aanvoelen. op de blote huid. De Beha's zijn allemaal ontworpen om u het beste comfort en de beste pasvorm te bieden, zodat u zich elke dag goed voelt als u een Mey-Beha draagt.

Mey BH is sensualiteit en comfort in perfecte combinatie

Mey is welzijn en dat voel je in alle heerlijke producten die het Duitse ondergoedmerk in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Hier worden sensualiteit en comfort vermengd tot een mooie eenheid, waarvan je profiteert als je een van hun prachtige BH's probeert.

Het Duitse ondergoedmerk werd al in 1928 opgericht door Franz Mey. Waaruit ook de mooie naam van het merk is voortgekomen. Sindsdien kenmerkt Mey zich door Duitse kwaliteit tot in de kleinste details in elk ondergoed. Al sinds de start in 1928 ontwikkelt het merk klassiek en mooi ondergoed, altijd met het oog op zowel vernieuwend als modern.

Mey is klassiek ondergoed. Maar altijd met een innovatieve benadering van het product dat ze ontwikkelen. Alleen al daarom staat het Duitse Mey bekend om hun prachtige BH's die functionaliteit combineren met een aantrekkelijk, elegant en innovatief design. Alle BH's van Mey hebben een geweldige pasvorm en een zeer lange houdbaarheid.

German Mey past bij je dagelijks leven

Elke dag vraagt om een mooie en comfortabele BH waarin je je prettig voelt. Dat geldt zowel op het werk, als je vrij hebt als voor alle feestelijke gelegenheden waar je af en toe heen gaat. De prachtige BH's van Mey zijn geschikt voor alle gelegenheden, zowel alledaags als voor feesten. Elke Beha is ontworpen om perfect op het lichaam te passen. Ze zijn allemaal gemaakt van heerlijke grondstoffen die een comfortabel en natuurlijk gevoel op de huid geven.

Veel vrouwen vergeten vaak hoe belangrijk het is om een BH van goede kwaliteit te dragen. Ze slaan vaak over waar het hek het laagst is en pakken gewoon een willekeurige Beha van de stapel. Maar een goede BH met een perfecte pasvorm kan juist wonderen doen voor je uiterlijk en je zelfvertrouwen. Een goede BH ondersteunt je borsten en helpt ze te vormen en te liften, precies op de juiste plekken, zodat je een mooie en elegante houding krijgt.

Mey staat voor sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Het Duitse ondergoedmerk Mey loopt graag voorop in hun ontwerp, maar draagt ook graag een verantwoordelijkheid ten opzichte van de wereld waarin we leven. Daarom vormen sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid een groot deel van de filosofie van het merk. Veel van de Beha's van Mey zijn daarom bestempeld als een bluesign-product, wat mede garandeert dat het product is geproduceerd volgens strikte ecologische criteria.

Bent u op zoek naar een Beha die voldoet aan uw wens om uw borsten op een mooie en natuurlijke manier, dan is een BH van het Duitse Mey de moeite waard om te zoeken. Koop je Mey BH bij ons en krijg een BH die de perfecte pasvorm combineert met mooie esthetiek en verantwoordelijkheid.