Marie Jo bikini

Grote selectie Marie Jo bikini's

Met een van de vele prachtige bikini's van Marie Jo, weet je zeker dat je een bikini krijgt die het beste bij je past. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan prachtige bikini's van het exclusieve merk Marie Jo. Bekijk ook de selectie van Marie Jo badkleding en badpakken.

Als je naar het strand gaat of naar het zwembad gaat, is het belangrijk om een bikini te dragen die je zelfvertrouwen en uniek comfort geeft. Het is belangrijk dat je je lekker voelt in je bikini en dat hij kan waarmaken wat hij belooft. Alle mooie exclusieve bikini's van Marie Jo zijn ontwikkeld om jou het beste comfort en de beste pasvorm te geven, ongeacht welk model jij kiest.

De perfecte bikini

Al sinds 1981 ontwerpt Marie Jo heerlijk en stijlvol ondergoed waarbij jij centraal staat. Door zijn grote populariteit ontwikkelt het Belgische merk ook exclusieve badmode - waaronder prachtige verleidelijke bikini's. Een bikini is mooi en geeft je een sexy en vrouwelijk gevoel, ook als je op het strand ligt op een warme en zonnige zomerdag. De exclusieve bikini's van Marie Jo zijn stuk voor stuk ontworpen om jou de perfecte uitstraling te geven, of je nu aan het zwemmen bent of op een zonnebank ligt omringd door alle speelse badgasten.

Marie Jo heeft een ruim aanbod aan prachtige exclusieve bikini's ontworpen. Allemaal met verschillende pasvormen, kleuren en patronen. Alle modellen zijn ontwikkeld om elke vrouw zich buitengewoon, sensueel en uniek te laten voelen.

Vrouwen houden van je mooie vormen

Vrouwen worden door de natuur op veel verschillende manieren gecreëerd en elk met hun eigen unieke uitstraling. Niet alle vrouwen kijken er echter naar uit om elke zomer in de kleine bikini te springen. Maar bij het vinden van de perfecte bikini gaat het erom te weten welke soort het beste bij uw lichaamstype past. Marie Jo heeft prachtige en luxe bikini's gemaakt voor vrouwen met verschillende vormen.

Als je brede schouders hebt, gaat het erom een mooie bikini te vinden in geweldige kleuren of met verschillende mooie patronen die de aandacht naar de taille kunnen trekken. Als je een ronde buik en ronde vormen hebt, kies dan een bikini met een hoge taille. Een broekje met hoge taille ziet er stevig uit en ondersteunt ook je buik. De bikini met hoge taille laat je benen ook langer lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Ga vooral voor een bikini die ontworpen is met verticale strepen, hierdoor zal je billen smaller lijken.

Hoe was je je nieuwe bikini?

Als je een mooie bikini hebt gekocht bij Marie Jo, wil je er zeker goed voor zorgen. Als je het wast, is het daarom belangrijk dat je het vanaf het begin goed Behandelt. Juist om de mooie kleur en de perfecte pasvorm te behouden. Als je niet oppast en het misschien gewoon in de wasmachine stopt, loop je het risico de vezels in de stof te beschadigen. Chloor en zout water zijn lastige kansen voor je nieuwe bikini.

Zorg er daarom voor dat je je bikini altijd afspoelt met schoon water. Chloor en zout water tasten de kleur en elasticiteit van je bikini aan. Was je bikini van Marie Jo desnoods met de hand in een mild wasmiddel. Zo geef je je nieuwe bikini de beste omstandigheden om heel lang mee te gaan. Koop je Marie Jo bikini bij ons en haal een exclusieve bikini in huis die het beste in jou naar boven haalt.