Femilet bikini

Grote selectie Femilet bikini's

Met een bikini van Femilet weet je zeker dat je altijd bij de nieuwste bikinimode hoort. Danske Femilet produceert prachtige bikini's, altijd met een grote focus op jou en je welzijn. Vind jouw favoriete Femilet bikini op deze pagina. Op deze pagina vind je een groot aanbod aan mooie, kleurrijke bikini's die bij alle soorten vrouwen passen.

Als je naar het strand gaat of naar het zwembad gaat, is het belangrijk dat vind je een bikini die zijn mannetje staat. Leeuwen. Hij moet goed op je lichaam zitten en mag natuurlijk niet doorschijnend worden als je het water in gaat.

Alle bikini's van het Deense Femilet zijn gemaakt van heerlijke elastische materialen, allemaal met een fantastische pasvorm waardoor dat je je op je gemak voelt. De materialen zijn sneldrogend, wat nodig is om te voorkomen dat je het koud krijgt als je uit het water komt.

Vind de perfecte bikini

Een bikini is mooi, je voelt je vrouwelijk en een beetje sexy, zelfs als je zwetend in de hitte op het strand ligt. Maar hoe vind je nu de absoluut perfecte bikini die je bijna niet meer uit wilt doen. Een bikini is een belangrijk onderdeel van je strandtas. Of je nu op vakantie bent onder de zuiderse zon of op een van de vele heerlijke Deense stranden. Er is een verschil tussen bikini's. Ze hebben verschillende kleuren, pasvorm en uitstraling is vaak heel anders. Sinds 1923 maakt de Deense ondergoedgigant Femilet prachtige bikini's met een sterke focus op het welzijn van vrouwen.

Hou van je vormen

Niet alle vrouwen kijken ernaar uit om in een kleine bikini als het zomer is. En voor velen kan erin springen een zeer grensoverschrijdende ervaring zijn. Een bikini vinden is weten waar je op moet letten en welke bikini het beste bij je lichaamstype past.

Heb je een ronde buik en ronde vormen, dan kun je met voordeel kiezen voor een bikini met een hoge taille. Een hoog getailleerd bikinibroekje ondersteunt je buik en heeft tegelijkertijd een verstevigend effect. Ga ook voor een bikinibroekje dat hoog uitgesneden is, dat maakt je dijen slanker.

Heb je een vol achterwerk en volle heupen, kies dan voor een bikinibroekje dat hoog uitgesneden is. Door het hoge bikinibroekje lijken je benen ook langer. Ga ook voor verticale strepen en leuke patronen. Het zal je kont smaller laten lijken dan het is. Femilet heeft een breed scala aan prachtige bikini's ontworpen in vrouwelijke kleuren en verschillende patronen. Dit soort bikini's is goed voor mensen met brede schouders, omdat ze het oog afleiden. Als je brede schouders hebt, gaat het om het maken van een soort afleidende manoeuvre die het oog naar je middel kan leiden.

Hoe je je bikini moet wassen

De meeste mensen willen de bikini mooie kleuren en behoud de goede pasvorm. Daarom is het ook belangrijk dat de bikini op de juiste manier gewassen wordt, zodat je de vezels in de stof niet beschadigt.

Als je gezwommen hebt, is het belangrijk dat je de bikini uitspoelt bikini in zuiver water. Dit geldt ongeacht of u in chloor- of zoutwater bent geweest. Zowel chloor als zout zijn zware omstandigheden voor je bikini en kunnen daardoor zowel de kleur als de elasticiteit aantasten. Laat de zonneBHndcrème ook altijd drogen voordat je de bikini aantrekt. Anders loop je het risico dat de bikini lelijke schilden krijgt. Tot slot moet een bikini met beugel met de hand gewassen worden in een mild wasmiddel. Koop je Femilet bikini bij ons en haal een bikini die het beste uit jezelf haalt op een hete zomerdag op het strand.