Femilet BH met beugel

Grote selectie Femilet beugel BH's

Met een mooie BH met beugel van Femilet krijg je een prachtige BH met beugel die bij je borst en figuur past alsof hij voor jou gemaakt is. Sinds 1923 creëert Femilet heerlijk ondergoed, altijd met het oog op uw welzijn. Op deze pagina vind je mooi en mooi ondergoed van de bekende Deense ondergoedgigant Femilet. Waaronder de mooie en populaire kwaliteits beugel BH's.

Er zit een groot verschil in welk type BH voor jou geschikt is. Het belangrijkste is echter dat u een model kiest waar u zich prettig in voelt. Femilet heeft een grote verscheidenheid aan prachtige BH's ontworpen in zachte en mooie materialen. Materialen die prettig aanvoelen op je blote huid en die je borsten beschermen en ondersteunen. Alle Femilet BH met beugel's zijn gemaakt van zachte stoffen en heerlijke duurzame materialen, die stuk voor stuk zijn gemaakt om je borsten vorm te geven, te liften en te ondersteunen. borsten op de juiste manier.

Een alledaagse BH met beugel

Op het eerste gezicht kan het vinden van de perfecte Beha voor veel vrouwen overweldigend lijken. Een Beha die comfortabel en goed op je blote huid zit en waarin je je ook goed voelt, of het nu voor het dagelijks leven is of voor een feestje. Misschien zelfs een Beha die je elke dag zou willen dragen als het mogelijk was. Er zijn veel verschillende soorten BH met beugel's, die allemaal iets anders lijken te doen. hun manier. Met een BH met beugel van het Deense ondergoedbedrijf Femilet weet je zeker dat je een BH met beugel krijgt die elke keer dat je hem aantrekt perfect zit.

Voor Femilet is welzijn het centrale en ondersteunende onderdeel van hun merk, en dat is in hoge mate voelbaar op hun heerlijke BH met beugel's. Hierbij wordt bij het ontwerp rekening gehouden met jou, je borsten en je uiterlijk. Danske Femilet ontwerpt BH's die je elke dag kunt dragen en die ervoor zorgen dat je borsten er precies zo uitzien als jij wilt.

Draag je de juiste BH?

Het kan lastig zijn om de perfecte BH te vinden, en voordat je je BH met beugel kiest, zijn er een paar tips die goed kunnen zijn om op te volgen. Een BH met beugel kan vooral goed zijn voor u die extra steun en stevigheid onder de borsten nodig heeft.

  • Comfort is alfa en omega en daarom is het belangrijk dat je BH goed past. De bandjes van je Beha mogen niet in de huid dringen. Als dat het geval is, betekent dit dat je Beha je borsten niet optimaal ondersteunt. Met andere woorden, het zijn de bandjes die al het werk doen.
  • De omtrek van je Beha is belangrijk omdat deze het grootste deel van de ondersteuning vormt. Een goede vuistregel is dat als je de Beha aan hebt, er ruimte moet zijn voor 2 vingers. Als de omtrek te krap is, schuift je BH omhoog langs je rug.
  • Het is belangrijk dat je let op de cupmaat van je BH. Als de cup te klein is, loop je het risico een zogenaamde viervoudige borst te krijgen. Als de tegenoverliggende cups te groot zijn, gaat de Beha open staan.