Chantelle slipjes

Altijd geweldige aanbiedingen voor slipjes van Chantelle

Hier vind je al onze slips, hipsters en strings van het merk Chantelle. Vind de populaire zachte stretch slips en match de slips met een Beha uit de grote selectie van bijpassende Chantelle-BH's. Ben je dol op verkopen? Bekijk onze wilde Chantelle-sale in de winkel.

In het grote universum van Chantelle vind je ook een ruime keuze aan slipjes. Of je nu houdt van verleidelijk kant, discrete borduursels, hipsters of gewoon een Chantelle-slip die op de gewenste plaats blijft en tegelijkertijd niet te zien is onder de kleding. Dan vind je op deze pagina een ruime keuze aan slips van het Franse lingeriemerk Chantelle. Doe op deze pagina inspiratie op voor je nieuwe Chantelle slipje en combineer je favoriete ondergoed setje met een bijpassende BH.

Ben je op zoek naar nieuwe Chantelle slips?

Elke vrouw verdient het om zich goed gekleed te voelen onder haar kleren in mooie en mooie Chantelle slips. Bij ons vind je het mooiste assortiment slips van het Franse lingeriemerk, die je zowel overdag als 's avonds met plezier zult dragen. Je vindt er een ruime keuze aan soorten variërend van strings, hipsters, maxi tot tai slipjes. Vind alles van wit tot rood tot zwart met of zonder kant in verschillende materialen. Je kunt niet teveel slips in je ondergoedla hebben, dus breid je garderobe uit met één of meerdere slips van Chantelle.

Chantelle breidt het assortiment continu uit en komt met nieuwe collecties. En op deze pagina vind je altijd de laatste nieuwe modellen van het Franse lingeriemerk.

Geef je achterste een lift met een slipje van Chantelle

Je mag nooit beknibbelen op ondergoed - zeker niet op slipjes die we elke dag een nieuw paar aantrekken. De innerlijke delen zijn absoluut essentieel voor uw algehele welzijn. Zowel qua pasvorm als materialen, maar ook omdat ze het figuur volgen. Een slipje van Chantelle geeft je achterwerk een vorm, zodat het opgetild wordt en goed onder de jurk of onder de broek zit. Hoeveel of hoe weinig er getild moet worden hangt natuurlijk af van het type of model Chantelle onderbroek dat je kiest.

Panty-modellen van Chantelle

De collecties met Chantelle-slips garanderen de drie basisontwerpen in de vorm van de klassieke katoenen modellen, de meer gewaagde string en de iets meer bedekkende hotpants. Binnen deze drie categorieën kun je kiezen uit veel verschillende designs en vormen. Hetzelfde geldt voor kleur en design, waar u een grote keuze aan tinten en tinten vindt. Je kunt dus zelf bepalen of het slipje heel eenvoudig moet zijn of met uitsparingen, kant of andere details.

Kun je te veel slipjes hebben?

Het antwoord is een duidelijk Nee! Slipjes draag je elke dag en de overgrote meerderheid van de vrouwen heeft verschillende soorten slips voor elke behoefte en voor elke gelegenheid. Bij ons vind je altijd een perfecte Chantelle slip die precies bij jouw wensen en behoeften past.

Grote selectie Chantelle slips?

Is het tijd om nieuwe slips te kopen? Kijk dan eens goed naar het gevarieerde aanbod van prachtige Chantelle slips voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Zowel qua ontwerpen als materialen. Allemaal slips die perfect zijn voor dagelijks gebruik onder een pantalon of voor feestelijke gelegenheden onder een jurk. Daarnaast vind je bij ons een ruime keuze aan meer gedurfde designs in combinatie met de klassieke belijning.

Het overgrote deel van de vrouwen heeft een ondergoedgarderobe met verschillende soorten slips, zodat je altijd bedekt bent bij je stemming en outfit. De verschillende designs van de slipjes van Chantelle zijn ook te mixen en matchen met BH's en andere topjes van het Franse lingeriemerk. De vrijheid ligt dus helemaal bij jou bij het samenstellen van de onderlagen. Bij ons vind je een ruim assortiment slipjes en andere lingerie van Chantelle. Met ondergoed van het Franse merk haal je kwaliteit in huis die lang mooi blijft en was na was.

Bekijk al ons Chantelle ondergoed
Bekijk al onze Chantelle BH's