Calvin Klein tops

Koop Calvin Klein tops bij netlingerie.be

Calvin Klein is een geliefd en erg populair merk in het grootste deel van de wereld. Tegelijkertijd is het ook een bekend merk waar de overgrote meerderheid van de vrouwen ooit mee vertrouwd is geraakt. Ofwel in de vorm van mooie zachte slipjes, BH's, heerlijke nachtmode, of zoals hier de prachtige iconische en zeer populaire katoenen topjes. Topjes van Calvin Klein zijn ontworpen in een minimalistische, stijlvolle en sportieve look, die geschikt zeg maar goed tegen het meisje voor wie sport en een actief dagelijks leven een absolute must zijn. De verschillende topjes in monochrome kleuren van Calvin Klein zitten zeer comfortabel op het lichaam en hebben een bijzonder goede pasvorm.

Het Amerikaanse merk is er in de loop der tijd grotendeels in geslaagd het favoriete merk van jongeren te worden. Kendall Jenner, Marky Mark en Justin Bieber behoren tot de bekendste house-modellen. Calvin Klein is sexy en vermengd met een rauwe en rebelse jeugdcultuur gehouden in een prijsklasse waar iedereen aan mee kan doen. Hier op netlingerie.be vind je een grote selectie van vele prachtige topjes van het Amerikaanse merk Calvin Klein. Ze zijn allemaal gemaakt voor de jonge vrouw die een actief leven leidt en geen compromissen wil sluiten als het om haar topjes gaat.

Calvin Klein is een absolute musthave

Een top uit de put -bekend merk is een absolute must have. Door de zachte kwaliteit en het minimalistische design kun je de top gemakkelijk voor veel dingen gebruiken. De top wordt vooral gebruikt door jonge vrouwen die een sportief en actief leven leiden en tegelijkertijd houden van een klassieke en simpele look. De verschillende topjes van Calvin Klein zijn onder te verdelen in verschillende kleuren, waarvan de grijs gevlekte variant misschien wel de meest opvallende en bekendste is. Op deze pagina vind je topjes in de volgende kleuren:

Zwart - Grey heather - White - Purple Night - Bordeaux - Midnight blue - Pink - Baby blue

De topjes worden allemaal geproduceerd in zachte materialen, wat zorgt voor een hoog niveau van comfort en draagvermogen. De materialen zijn voornamelijk zacht katoen, elasthaan en natuurlijk modal.

Sportief, minimalistisch en gestroomlijnd

De mooie en zeer sportieve top van Calvin Klein is zeer het vermelden waard op het gebied van goed draagcomfort en gestroomlijnd ontwerp. De prachtige katoenen top is een zeer populaire top, die is gemaakt van zacht katoen, dat is gemixt met natuurlijk modal en elastaan. Modal is een fantastisch materiaal, dat vooral bekend staat om zijn:

Een zeer zacht materiaal dat je een heel speciaal gevoel op de huid geeft - Een materiaal dat ademend en sneldrogend is - Een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal - Modal heeft een verkoelend effect - Behoudt de vorm en kleur van de top

Topjes van Calvin Klein zijn allemaal ontworpen zonder gespen en zichtbare naden. De top doe je aan door hem over je hoofd naar beneden te trekken. Makkelijk dankzij het elastaan in de top, waardoor het een bijzonder goede stretchfunctie heeft. Rond de buik heeft de top een brede elastische rand in microfiber, die is ontworpen met Calvin Klein's eigen logo.

MyCalvins

Als je tot de doelgroep van Calvin Klein behoort, weet je waarschijnlijk ook wie zowel Justin Bieber, Kendall Jenner, die een van de zeer beroemde Kardashian-zussen is. Als frontmodellen voor Calvin Klein hebben precies deze beroemdheden geholpen om het concept "MyCalvins" een goede start te geven en hebben het concept en het merk enorm populair gemaakt onder jongeren. Op netlingerie.be vind je veel van de prachtige iconische en stijlvolle topjes van Calvin Klein. Bijvoorbeeld:

Zachte katoenen topjes met beugels - Zachte katoenen topjes zonder beugels

Als je op zoek bent naar een mooie top van Calvin Klein, ga dan naar netlingerie.be reis. Hier bij ons vind je een brede selectie van verschillende topjes die absoluut perfect aanvoelen en zeer comfortabel zijn op het lichaam.