Calvin Klein bikini

Grote selectie Calvin Klein bikini's

Als de zomer zijn intrede doet in het Deense land, betekent dat ook dat het bikini- en badseizoen eraan komt. Gelukkig hebben we hier bij netlingerie.be een groot aanbod van heel veel mooie bikini's van onder andere Calvin Klein. Modellen die stuk voor stuk perfect zijn voor de vele heerlijke strand- en zwemtrips van de zomer of de vakantie.

Op deze pagina vind je naast de vele andere producten een grote selectie prachtige Calvin Klein bikini's, allemaal ontworpen door het bekende vuur. De vele bikini's van Calvin Klein zijn allemaal gemaakt voor de sportieve en actieve vrouw die geen compromissen wil sluiten, ook niet als het om haar bikini gaat.

Bereid je voor op de zomer in een bikini van Calvin Klein

Ben je klaar voor zon, zomer en een warme dag aan het strand? Hier bij ons vind je een ruime keuze aan prachtige bikini's van het Amerikaanse merk Calvin Klein. Onder de vele modellen vind je bikini's in mooie moderne kleuren, bikini's die zijn ontworpen in een moderne snit en die ook nog eens zeer comfortabel op het lichaam zitten. In het grote aanbod aan prachtige bikini's van Calvin Klein vind je vind je onder andere:

Triangle bikini - bralettes bikini - Bikini met brede schouderbandjes - Bikini met dunne schouderbandjes - One shoulder bikini - Bikini met rits

De zachte bralettes bikini van Calvin Klein is misschien wel de bekendste bikini van het bekende merk. Kenmerkend voor deze bikini is dat ze allemaal zijn ontworpen met een brede elastische rand die helemaal rond de borst loopt. De brede rand is prachtig versierd met het logo van Calvin Klein.

Een zee aan verschillende bikini's van Calvin Klein

De ene bikini is stoerder dan de andere met bijvoorbeeld slimme details in de vorm van ritssluitingen, die zich aan de voorkant van de borst bevinden. Anderen hebben het zeer opvallende logo-elastiek rond de buik geplaatst, en sommige zijn ontworpen met een kijkje in de blote huid. Alle vele bikini's van Calvin Klein zijn verkrijgbaar in een groot aantal prachtige kleuren, die allemaal zijn om het merk de bekende sportieve en actieve uitstraling te geven. Bikini's van Calvin Klein vind je onder andere in blauw-, turkoois-, rood- en geeltinten.

De vele verschillende bikini's zijn uitgevoerd in heerlijke, sneldrogende en elastische materialen. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je bikini snel droogt na het zwemmen, maar ook dat je Calvin Klein-bikini vorm en kleur behoudt.

Calvin Klein is veel meer dan een bekende naam

Het kenmerk van veel van de producten van Calvin Klein is het bekende logo, dat op bijna alle producten van Calvin Klein te zien is. Tenminste als het gaat om ondergoed en badmode van het merk. Het logo is vaak heel zichtbaar geplaatst, op de vele randen van de bikini of op het brede elastiek van de bikini. Maar de bikini's van Calvin Klein zijn veel meer dan dat. Dit zijn bikini's ontworpen voor de sportieve vrouw die graag actief bezig is. Ook als het gaat om op het strand liggen op een warme zomerdag.

Goede wastips voor je nieuwe Calvin Klein bikini

Het is een goed idee om je nieuwe bikini goed te verzorgen. Als je je bikini van Calvin Klein voorzichtig wast, kan hij zowel vorm als kleur lang behouden. Denk er altijd aan om je bikini af te spoelen na gebruik. Chloor en zout water bleken en verkleuren je bikini. Was de bikini op 40 graden en droog hem niet volledig in de wasdroger.

Als je op zoek bent naar een mooie en sportieve bikini in een minimalistisch en stijlvol design, dan is een van de vele bikini's van het Amerikaanse merk Calvin is Klein een goede en veilige keuze. Hier bij ons vind je een zee aan verschillende bikini's in veel verschillende designs en kleuren, die vooral leuk zijn voor een lange dag op het strand.