Calvin Klein badpakken

Koop Calvin Klein zwempakken bij netlingerie.be

Al sinds eind jaren 70 is het Amerikaanse ondergoedmerk Calvin Klein een zeer erkend merk. Eenvoud, lange zachte lijnen en brede schouders zijn sinds het begin een van de kenmerken van de vele mooie ontwerpen. Dit geldt ook voor de vele badpakken die het merk in de loop der tijd heeft ontworpen. In het grote assortiment van Calvin Klein vind je een zee aan kleurrijke zwemkleding, die allemaal veel verschillende en spannende opties hebben.

Heb je liever een elegant en klassiek badpak, of ben je op zoek naar een heerlijk badpak pak dat is ontworpen in een breed palet aan prachtige kleuren en prachtige pasvormen? Dan vind je de perfecte pasvorm met een badpak van Calvin Klein. Hier op netlingerie.be vind je een ruime keuze uit heel veel verschillende zwemkleding van het Amerikaanse modemerk Calvin Klein. Of je nu de voorkeur geeft aan een elegant, klassiek en effen badpak. Of als je liever een zwempak hebt dat opvalt met de nieuwste snit en moderne kleuren van het seizoen.

Eenvoudig en minimalistisch ontwerp

De meeste vrouwen dragen de ene of de andere keer in hun leven maakten kennis met het Amerikaanse merk Calvin Klein. Hetzij in de vorm van heerlijk ondergoed, nachtmode of als andere badmode. Waaronder misschien zelfs een zwempak. Calvin Klein is minimalistisch, klassiek en sportief design. Dit geldt ook als het gaat om de vele mooie zwemkleding.

Zoals bij het overgrote deel van de producten van Calvin Klein zijn de meeste badpakken niet meteen badpakken die de meeste aandacht trekken. Het is een gestroomlijnd en eenvoudig ontwerp dat niet alle aandacht weet te stelen. Aan de andere kant zijn dit zwempakken die absoluut comfortabel zitten en bovendien van zeer goede materialen zijn gemaakt.

Het design van Calvin Klein zwemkleding staat bekend om zijn sportieve en elegante uitstraling. De badpakken zijn dan ook absoluut perfect voor de vrouw die zich graag richt op activiteit en beweging - ook als ze gaat zwemmen in de zee of het zwembad.

Badpakken voor de stijlvolle en moderne vrouw

Bij Calvin Klein is er altijd een grote en sterke focus geweest op modieus design. Dat geldt ook voor de vele verschillende badpakken van CK die het merk ontwerpt. Als je het perfecte badpak moet vinden, zijn er een paar dingen waar je extra op moet letten:

De snit van een badpak maakt vaak een groot verschil. Ofwel de snit van het zwempak is erg hoog, deze worden vooral gebruikt door wedstrijdzwemmers. Of het badpak is laag uitgesneden, wat vooral goed is voor vrouwen die niet te veel huid willen laten zien.

De achterkant van het badpak kan ook veel verschillende snitten hebben. Ofwel met een U-vormige rug die hoog of laag is. Of een rug met een racerback, wat betekent dat je een kruis op de rug hebt. Een badpak van Calvin Klein met een racerback, is ontworpen met een extra strakke pasvorm. Dit zorgt ervoor dat het badpak goed blijft zitten tijdens het zwemmen. De vele badpakken van Calvin Klein zijn ontworpen met brede bandjes. De brede bandjes van het badpak zorgen voor een goede ondersteuning en aangenaam comfort. Dit geeft het badpak ook een sportieve uitstraling.

Badpak met zichtbaar logo

Bij een badpak van Calvin Klein twijfel je bijna nooit waar het badpak vandaan komt. Calvin Klein, dat bekend staat om hun vele iconische producten, versiert vaak hun bekende logo zodat het gezien kan worden. Dat geldt ook voor het badpak, waar bijna alle modellen zijn versierd met een zichtbaar Calvin Klein-logo. Ofwel als print op de borst, op de rug of op de brede bandjes.

Hier op deze pagina vind je een grote selectie van de vele mooie zwemkleding van Calvin Klein. Ongeacht of u op zoek bent naar het zeer eenvoudige effen badpak, of dat u op zoek bent naar een van de meer kleurrijke en sportieve modellen. Vind de nieuwe Calvin Klein-eigenaar van haar hos netlingerie.be.